Гръбни и ръчни

Гръбни пръскачки SOLO®, създадени за комфорт, създадени за удобство. Пръскачки създадени да издържат. Проектирани за практически всяка задача за пръскане, както големи, така и малки.
Всяка пръскачка SOLO се характеризира с ергономичен дизайн за Вашия гръб за по-голям комфорт. Ниският брой износващи се части и здравата технология гарантират дълъг експлоатационен живот и минимална поддръжка на Вашата пръскачка SOLO.

21,00 лв.
Нашата компактна ръчна пръскачка 404 е малка, лека и удобна, но същевременно здрава и гъвкава. Голямият отвор за пълнене позволява 2-литровият резервоар да се пълни чисто с течността за разпръскване и остатъците лесно...

38,00 лв.
За по-голям обем работа капацитетът трябва да е правилен, както и комфортът на оператора. SOLO CASSIC 408 с раменна каишка и обем от 5,0 литра предлагат много възможности.

72,00 лв.
С работно налягане от 3 бара, SOLO 461 е идеален за разнообразни задачи в градината и извън къщата. За да можете да работите непрекъснато за по-дълго време, прегдлагаме обем за разтвор от 5л.

132,00 лв.
Пръскането на растенията става лесно: Големите колела на пръскачката SOLO 453 я правят лесна за работа на дълги разстояния, независимо дали се движите в градината или я транспортирате до обекта.

201,00 лв.
SOLO CLASSIC 425: Модел с доказана бутална помпа и размер на резервоара 15 литра Тегло 4,2 кгКапацитет на резервоара 15 лМаксимален бар за налягане на пръскане 4.0 baraТип помпа бутална Регулируема универсална дюза с...

288,00 лв.
425 PRO е високопрофесионален инструмент в категорията гръбни пръскачки. Тя е стабилна, трайна и с ниска поддръжка, дори и в продължителни периоди от време. Нещо повече, тя се предлага с много устойчиви уплътнения...
Показани са 1-8 от общо 17 артикул(а)

Menu

Settings

Click for more products.
Не бяха открити продукти

Share