ЗАЩИТЕТЕ ВАЩИТЕ РАБОТНИЦИ ЧРЕЗ ВЪНШНА ДЕЗИНФЕКЦИЯ

ЗАЩИТЕТЕ ВАЩИТЕ РАБОТНИЦИ ЧРЕЗ ВЪНШНА ДЕЗИНФЕКЦИЯ

COVID-19 промени начина, по който мислим за контрол на инфекцията.

Съвременните медицински технологии предпазват съвременното общество от суровата реалност на глобалната пандемия досега. COVID-19 наруши ежедневието в мащаб, който мнозина никога не са представяли. Основите на нашите съвременни общества, инфраструктурите, които така внимателно изградихме и поддържаме, са под огромен натиск.

Няма ваксина. Няма изстрел, който да накара заплахата от COVID-19 да изчезне и да върне живота в нормално състояние. Превенцията е единственият начин за изравняване на кривата.

ОСНОВНИ МЕРКИ

За да спрат разпространението на COVID-19, правителствата по целия свят препоръчват стоене в дома. Човек може да разпространи COVID-19, преди да покаже симптоми и дори без изобщо да развие симптоми.

Коварният начин, по който се разпространява COVID-19, затруднява контрола. Ако тестването не е широко достъпно, единственият ефективен начин за контрол на разпространението на вируса е да останете у дома. За съжаление не всеки има този лукс. Медицинските работници, служителите на хранителни магазини, служителите на бензиностанциите, шофьорите на камиони и всички онези, които се считат за необходими, трябва да продължат да работят.

Често тези основни служители се занимават с обществеността и тактики като социално дистанциране не винаги са вариант. Наред с миенето на ръцете и личните предпазни средства, правилната дезинфекция е само още една стъпка за защита на служителите.

ДЕЗИНФЕКЦИЯ В РАБОТА

Бизнесът увеличи усилията си за контрол на инфекцията, за да защити както работниците, така и клиентите, но достатъчно ли е?

Пример: Как Solo защитава своя производствен екип

Solo Incorporated прилага строги мерки за почистване и дезинфекция, за да защити своя производствен екип. Като компания, която обслужва основна индустрия, производството на пръскачки, които прилагат дезинфектанти в критични съоръжения, защитавайки здравето на служителите и продължаване на бизнеса е от изключително значение. Какво правим:

    Насърчаване на служителите да останат вкъщи, ако се разболеят и особено ако имат температура или кашлица
    Насърчаване на честото миене на ръцете в продължение на най-малко двадесет секунди
    Призовавайки служителите да покрият устата си, когато кихат или кашлят
    Практикуване на социално дистанциране, като държите на разстояние минимум 2 метра
    Почистване и дезинфекция на често докосвани повърхности през целия ден
    Предоставяне на дезинфекционни кърпички за дезинфекция на често докосвани повърхности.
    Провеждане на здравни проверки, за да се следи здравето на служителите или да се провери дали те са били в контакт с някой с диагноза COVID-19.

Дезинфекцията на повърхности с висока честота на пипане е фокусът, както трябва да бъде, но това е единственото нещо, което трябва да се вземе предвид? Въпреки че дезинфекцията на повърхности с високо докосване е критична, съоръженията могат да пропуснат дезинфекция на места, които не се разглеждат често.

ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ

Сайтовете за тестване на COVID-19 изскочиха из цялата страна. Обикновено помещавани на паркинги или стадиони или други големи открити площи, тестовите обекти на COVID-19 виждат всеки ден повече хора.

Размерът и обхватът на тестовите площадки за задвижване чрез затруднение правят трудна бърза дезинфекция. Пусковите пръскачки или пръскачките с една ръка могат бързо да дезинфекцират повърхности с високо докосване на закрито, но може да отнеме повече време, за да покриете цял тестов обект. Във външни настройки, като например тестови сайтове за шофиране чрез управление, вентилаторът за мъгла в раница може лесно да замъгли обширна зона.

ГРАДЖИНИ МАГАЗИНИ

Магазините за хранителни стоки са взели обширни мерки за защита както на служители, така и на клиенти, като почистване и дезинфекция на колички, както и ограничаване на броя на хората да влязат в магазин.

Една област, която може да бъде пренебрегната, е зареждащата док. По времето, когато предметите, които отреждат рафтовете на хранителни магазини, напускат своята точка на произход, десетки ръце са ги докоснали.

Подобно на това как тестовите площадки COVID-19 са твърде големи, за да се дезинфекцират бързо с по-малка пръскачка, зоните за зареждане на хранителни магазини изискват инструменти, които могат да покрият по-обширна площ. Като превантивна мярка магазините за хранителни стоки могат да използват вентилатор за мъгла в раница за дезинфекция на зони за товарене и контейнери за камиони.

РЕГУЛИРАНЕ НА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ДЕЗИНФЕКЦИЯ ЗА ВЪНШНА ДЕЙНОСТ

Има много открити пространства, където дезинфекцията може да промени. Вентилаторът за мъгла за раница осигурява бърза и ефективна дезинфекция на открито в критични зони, където е необходима здрава работна сила.

Related products

1 104,00 лв.
Моторни пръскачки SOLO са номер едно по продажби в света. Те са точното решение за дома и градината, незаменими в селското стопанство, градинарството, овощните градини, поддръжката на гори, обществените паркове и...

1 152,00 лв.
Пръскачка SOLO 423 е най-продаваната моторна пръскачка в света. Тази пръскачка е  точното решение за дома и градината, селското стопанство, градинарството, поддръжката на гори, обществените паркове и зелените площи....

864,00 лв.
1 Отзив(а) 
SOLO 452 е нова мощна моторна пръскачка с плавно работещ двутактов двигател SOLO 66,5 см3. Удобна система за поддръжка на гърба гарантира висок комфорт при работа. Една от най-леките и най-компактните в класа си...

0,00 лв.
Ръчен пулверизатор 301-A е оборудван с уплътнения FKM за използване на киселинни почистващи течности с pH от 1-7, а също така подходящ и за спрей разтвори, съдържащи масло или хлорирани въглеводороди. Предлага...

151,00 лв.
Ръчната пръскачка за пяна CLEANLine 309-FA е оборудвана с новото патентовано устройство за регулиране на пяната varioFOAM: Тази умела иновация премахва опасността от потенциален контакт с разпръскващата среда по време...

Menu

Settings

Click for more products.
Не бяха открити продукти

Share