Избор на моторна пръскачка

Избор на моторна пръскачка

Как да изберем най-добрата моторна пръскачка за нашите цели?

Гръбната моторна пръскачка с обдухване е полезен инструмент за включване в борбата с вредителите, поради способността и да покрива големи площи бързо и ефективно. Тъй като борбата с вредителите е скъпа, специалистите трябва да вземат предвид както цената, така и качеството. Вашият инстинкт може да ви подтикне да купите най-евтината опция, но това в дългосрочен план може да ви струва повече пари. Нискокачествените моторни пръскачки могат да бъдат неудобни и неефективни, което изисква да положите повече усилия в работата.

Професионалистите за борба с вредителите имат възможност да осигурят по-голяма ефективност, като добавят стойност чрез избора си на подходяща моторна пръскачка. Моторните пръскачки с обдухване за мъгла са значителна инвестиция и повечето градинари не притежават такива. Демонстрирайте на клиентите, че вашите инструменти са рентабилни и висококачествени. Клиентите ценят знанията и ресурсите, които предлагат професионалистите за борба с вредителите, и са готови да платят за това. Потърсете тези качества във вашия избор на моторна пръскачка с обдухване:

Мощен двигател

Мощен двигател е един от най-важните аспекти, които трябва да се вземат предвид. Мощността на двигателя влияе на всичко - от обема на въздуха до горивната ефективност. Добрият двигател повишава ефективността на пръскане и мъгла, както и икономията на гориво и намалява вредните емисии.

Ниска консумация на гориво

Изберете моторна пръскачка с голям резервоар за гориво, за да осигурите по-малко зареждане. Имате нужда от ефективен двигател, за да постигнете по-икономичен разход на гориво.

Удобни презрамки

Ще бъде от полза, ако имате презрамки, които могат да издържат на тежестта на моторната пръскачка, без да се врязват в раменете.

Работа при високи температури

Искате пръскачка с раница с компоненти на двигателя, които могат да произвеждат мощни изходи дори при горещи температури.

Моторни пръскачки SOLO 451 и 452

И двата модела са идеална опция заради мощния си, но тих 66,5 куб. двигател. Работете 80 и повече минути, без да спирате да зареждате с гориво. Постигнете необходимото проникване в растенията, за да достигнете до комари, живеещи в долната страна на листата. И двата модела са много ергономични с удобна раница и широки подплатени каишки.

Избирайки SOLO, Получавате високоефективнa и мощнa моторна пръскачка с обдухване за мъгла на прилична цена, без да жертвате качеството.


Related products

1 104,00 лв.
Моторни пръскачки SOLO са номер едно по продажби в света. Те са точното решение за дома и градината, незаменими в селското стопанство, градинарството, овощните градини, поддръжката на гори, обществените паркове и...

864,00 лв.
1 Отзив(а) 
SOLO 452 е нова мощна моторна пръскачка с плавно работещ двутактов двигател SOLO 66,5 см3. Удобна система за поддръжка на гърба гарантира висок комфорт при работа. Една от най-леките и най-компактните в класа си...

Menu

Settings

Click for more products.
Не бяха открити продукти

Share