МОТОРНА ПРЪСКАЧКА SOLO 451

Моторни пръскачки SOLO са номер едно по продажби в света. Те са точното решение за дома и градината, незаменими в селското стопанство, градинарството, овощните градини, поддръжката на гори, обществените паркове и зелените площи.

MADE IN GERMANY

1 104,00 лв.
ПОРЪЧАЙ С 1 КЛИК
Reference:
45203
Add to compare0
Related products
Описание

Моторните пръскачки SOLO имат впечатляващ капацитет за пръскане, като същевременно са доста леки, изключително здрави и лесни за работа. Тези характеристики ги правят перфектен избор за защита на всички култури и насаждения навсякъде по света. Благодарение на всички тези предимства те допринасят за постигането на високи добиви по целия свят в продължение на много години. В това, усъвършенстваната технология на двигателя от SOLO гарантира нисък разход на гориво, намалени емисии на отработили газове и висока производителност при продължителна употреба.

Бензиновите моторни пръскачки SOLO®  са сред най-популярните в света.

Те са станали незаменими в селското стопанство, градинарството, поддържането на гори, обществените паркове и зелените площи, сред производителите на плодове, лозови масиви, както и в плантациите за кафе и какао в Африка и Южна Америка. Този успех не е случаен:

ПЪРВО Екологичност Eco Friendly.  Пръскачките SOLO® имат впечатляващ капацитет на пръскане, като същевременно са леки. Тези характеристики ги правят екологично отговорен избор за икономична защита на всички култури и насаждения навсякъде по света.

ВТОРО, SOLO® бензинови пръскачки са забележително здрави и лесни за управление. Благодарение на всички тези ползи, магат да се постигнат високи добиви по целия свят в продължение на много години. В тази усъвършенствана технология на двигателя от SOLO® се осигурява нисък разход на гориво, намалени емисии на отработени газове и висока производителност при продължителна употреба - дори когато стане много горещо.

В допълнение към растителната защита, тази пръскачка може да се използва и за дезинфекция, контрол на паразити в животински стада, в конюшни, складове, кораби и контейнери и за контрол на комари.

Гамата аксесоари прави SOLO® 451 още по-гъвкав. Ако трябва да увеличите обсега, например, когато пръскате нагоре, просто подгответе вашата помпа за нагнетяване на течности. Това позволява използването на по-дълги пръски за пръскане, като същевременно се запазва константата на пръскане и обема на струята.

Точна дюза за всяка култура:

Стандартната доставка на SOLO® 451 включва дълга дюза, както и широка решетка за пръскане и дюза със сменяеми дефлектори.

Широчината на пръскане се увеличава с широката решетка за пръскане. Накрайникът с едностранен дефлектор улеснява разпръскването на редица култури и ви дава възможност да достигнете под листата. Двустранният дефлектор ви позволява да третирате по два реда по едно и също време.

Подчертани функции

    Усъвършенстван SOLO® 2-тактов двигател с ниски емисии с цилиндрично покритие Nikasil® за дълъг експлоатационен живот
    Предлага се с 13 l и 21 l резервоар
    Голям отвор за пълнене и почистване
    Удължен пробег чрез висока скорост на изхвърляне на въздух
    Голям резервоар, изработен от пластмаса, устойчив на UV лъчи. Нивото на запълване винаги се чете през прозрачна стена на резервоара
    Ергономичен дизайн за управление на газта, обем на пръскане и старт / стоп
    Големият резервоар за гориво, заедно с пестелив 2-тактов двигател SOLO®, осигурява дълги работни цикли
    Дълго въртящата се пластмасова пръскачка за пръскане може да се върти без усилие във всяка посокаПроизведено в Германия

Подробности за продукта
45203

Техническо описание

МОЩНОСТ
2.9 к.с
ДВИГАТЕЛ
SOLO двутактов
ОБЕМ
66.5 куб. см
РЕЗЕРВОАР ЗА РАЗТВОР
13/21 л
ДЕБИТ
1400 куб. м/час
ДЪЛЖИНА НА СТРУЯТА
11.5 м

Отзиви

Write your review

МОТОРНА ПРЪСКАЧКА SOLO 451

Моторни пръскачки SOLO са номер едно по продажби в света. Те са точното решение за дома и градината, незаменими в селското стопанство, градинарството, овощните градини, поддръжката на гори, обществените паркове и зелените площи.

MADE IN GERMANY

Напишете отзив

Menu

Settings

Click for more products.
Не бяха открити продукти

Share